Crna kronikaVijesti

Drama na putovanju iz Londona: “Nikad više neće letjeti s nama!” bila je izjava kada je zrakoplov morao promijeniti rutu zbog dvoje pijanih putnika.

Policija je izgrednike udaljila čim je zrakoplov sletio, a objavljeno je da im se ubuduće neće dopustiti ukrcaj ni u jedan zrakoplov United Airlinesa.

Dva navodno pijana putnika na putovanju iz Londona u New Jersey “postala su smetnja” i zrakoplov je zaustavljen u Maineu, prema United Airlinesu.

U petak ujutro let UA883 poletio je s Heathrowa i trebao je sletjeti u Newark. Međutim, nakon sedmosatnog leta iznad Atlantika, zrakoplov je preusmjeren u međunarodnu zračnu luku Bangor.

– Dvoje putnika policija je izvela čim su sletjeli i više im neće biti dopušten ukrcaj ni u jedan zrakoplov United Airlinesa. Zrakoplovna tvrtka je objavila da je nakon intervencije zrakoplov ponovno poletio prema međunarodnoj zračnoj luci Newark Liberty.

 

Na spomenutom letu bilo je 150 ljudi i 10 članova posade, piše BBC.

Ono što se dogodilo u Boeingu 767 opisano je kao “nemir putnika”.

Policijska uprava u Bangoru izvijestila je kako su njihovi službenici pomogli carini, graničnoj zaštiti i FBI-u, koji sad vode istragu, u udaljavanju dvoje problematičnih putnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button